Lezingen


Kennis is er om gedeeld te worden. Mensen informatie geven om het welzijn van hun dier te kunnen verbeteren is ontzettend leuk. Bent u nieuwsgierig geworden naar wat nu klassieke homeopathie is? Wat u zelf kunt doen om uw dier op een natuurlijke manier gezond te houden?

U kunt mij inhuren voor een lezing over het gebruik van klassieke homeopathie bij dieren. We behandelen de oorsprong van homeopathie, hoe werkt het en bespreken een stukje EHBO. Hier leert u de beginselen van de homeopathie. Deze lezing duurt ongeveer 2 uur.

Een uitgebreide cursus EHBO homeopathie bij dieren is ook een leuke optie, deze is uitgebreider en geef ik in 1 dag of verdeeld over 2 avonden . Hierbij gaan we dieper in op diverse EHBO middelen die bij verschillende veel voorkomende klachten kunnen worden ingezet. Tevens zal ik aan de hand van praktijkvoorbeelden een aantal casussen bespreken.

Lezing "de essentie van het dier"
De essentie van het dier is een informatieve lezing over het gebruik van essentiele olieën bij dieren. Essentiele olieën zijn "hot" op dit moment, maar hoe gebruik je ze? De basisbeginselen van de aromatherapie besproken. Duur ong. 2 uur.

Leuk voor uw club of vereniging? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op!