Wendy,

Deze lieve aanhankelijk poes ken ik nu al een tijdje. Wendy kwam met haar baasje bij mij omdat ze enorme jeuk op haar hoofd had en noodgedwongen met een plastic kraag liep. Er zaten grote zwarte korsten op haar hoofd en haar oortjes zaten vol schilfers. Onder haar kin had Wendy korstjes en een rare uitslag. Ze gedroeg zich teruggetrokken en stil in huis.
De eigenaar vond Wendy nog zo jong en wilde haar niet al op de regulieren medicatie zetten. Een geduldige klus, huidproblemen komen vaak voor bij dieren en kunnen door veel verschillende oorzaken veroorzaakt worden.
Aangepaste voeding, reinigingskuur en de inzet van de homeopathie waren nodig om Wendy’s huidklachten sterk te verminderen.
Tot slot heeft het versterken van haar immuunsysteem en het energetisch behandelen van blokkades bij Wendy het laatste zetje gegeven tot het volledig verdwijnen van haar huidproblemen. Wendy is nu weer een lieve aanwezige schootpoes die gek is op knuffelen. Elk stapje in de behandeling van Wendy was een puzzelstukje, die uiteindelijk resulteerde in een gezonde gave huid. Waren de eerste bezoekjes nog zeer regelmatig, tegenwoordig krijg ik leuke foto’s en lieve berichtjes van de eigenaren dat het met Wendy nog steeds erg goed gaat!

Reactie van de eigenaars;
"Hoi, ik ben dus een baasje van Wendy, samen met mijn man. Wij zijn alweer een hele tijd geleden bij Sanne terechtgekomen omdat de reguliere geneeskunde (de dierenarts) ons niet meer kon helpen. Onze roodharige poes Wendy had huidproblemen op onder andere haar kop, daardoor veel jeuk en de dierenarts kon niet meer voor haar doen dan haar verdere leventje zware, Prednisonachtige medicijnen voorschrijven met alle bijwerkingen van dien. Dat zagen wij echt niet zitten, vooral ook omdat Wendy nog zo jong was. We zijn toen gaan zoeken naar iemand die op natuurlijke wijze dieren wil genezen en zo kwamen we bij Sanne terecht. Het klikte meteen tussen ons drieën en we hadden er een groot vertrouwen in dat zij Wendy wél kon helpen op een veilige, natuurlijke manier. Dat vertrouwen heeft ze niet beschaamd want het is inderdaad gelukt. Het was zeker geen makkelijk traject want Sanne moest alles uit de kast halen en het vergde ook heel erg veel geduld van ons allemaal. Als mijn man en ik het soms niet meer zagen zitten omdat het allemaal zo lang duurde of als Wendy weer eens een terugval had, dan pepte Sanne ons weer op en gingen we er weer tegenaan. Het welzijn van Wendy stond bij Sanne voorop. We mochten altijd contact met Sanne opnemen als daar behoefte aan was.

We kunnen daarom alleen maar zeggen: dank je wel Sanne, voor al je hulp en dat je het niet wilde opgeven. Wendy is altijd al een hele lieve, aanhankelijke kat geweest, maar dank zij jou is ze van haar hardnekkige huidprobleem af en kan nu weer jeukvrij door het leven. Wat zijn we blij dat we destijds bij jou terechtgekomen zijn!"

Met vriendelijke groet, de baasjes van Wendy